IBA Consulting

IBA Consulting je osnovana 2013 godine u Beogradu sa sedištem svoje matične agencije, IBA Athletics, u Chicago, USA. IBA Athletics uspešno posluje na američkoj teritoriji od 2008 godine i rešila je da otvori svoje oficijalno predstavništvo u Srbiji i tako postane prva agencija za posredovanje u sportu na Balkanu koja ima svoju kancelariju na teritoriji SAD.

IBA Consulting se bavi pružanjem savetodavnih usluga u svrsi pronalaženja sportskih stipendija u Americi na srednjim i tzv. prep skolama, koledžima i univerzitetima.

IBA Athletics se bavi direktnom promocijom igrača isključivo po “face–to-face“ modelu poslovanja (direktno upoznavanje sa trenerima i sportskim direktorima i poseta njihovim srednjim i prep školama, koledžima ili univerzitetima).Ovaj model poslovanja je od izuzetnog značaja za svakog roditelja koji se odluči da pošalje svoje dete na sportsko i akademsko usavršavanje u SAD.

IBA CONSULTING nudi širok spektar paketa usluga za sve vrste sportova i na svim edukativnim nivoima. Takođe, svi posetioci sajta imaju mogućnost da koristi nas IBA chat za tzv.‘’Quick Questions (QQ)’’ u cillju dobijanja relevatnih informacija u najkraćem mogućem roku.

Paket IBA Basic:
obrada zahteva, promocija, pronalaženje adekvatne stipendije, asistencija prilikom apliciranja za vizu, prijave SAT i TOEFL ispita, i još mnoge druge prateće administrativne zahteve

 

Paket IBA Member:
sve usluge paketa IBA Basic + montaža utakmica na visokom nivou od strane profesionalnih skauting trenera koristeći najsavremenije kompijuterske programe, besplatni saveti i informacije nakon regularnog radnog vremena putem posebne telefonske linije, pogodnosti pri kupovini avio karata, kao i (putnog) osiguranja za sportiste, celokupna obrada zahteva za dobijanja vize za roditelje i bliže članove porodice od klijenta.

 

Paket IBA Special:
sve usluge paketa IBA Basic + IBA Member + prevodi svedočanstava, SAT i TOEFL pripreme u trajanju od dva meseca.
Adresa: Kneza Danila 49
Telefon: +381 11 3340175
Fax: +381 11 3340175
WEB www.ibaconsulting-info.com
E-mail: office@ibaconsulting-info.com

 

U našoj ponudi - povoljne avio karte za najpoznatije svetske destinacije.