Avio karte

Avionske karte

Avionske karte

Cene povratne avionske karte su informativnog karaktera i zavise od  trenutno raspoloživih mesta u avionu i od perioda putovanja za željenu destinaciju. To znači da cene avionske karte možu biti  jeftinije ili skuplja od trenutno prikazane ponude u tabeli.

Cene avionske karte su izražene  sa uračunatim svim taksama i naknadama za rezervaciju avionske karte.

Za dobijanje trenutne ponude cena za avio karte za željenu destinaciju pošaljite upit i daćemo vam ponudu za najbolje i najpovoljnije avio karte za željenu destinaciju.

Cene za avio karte se kreću uglavnom od 100 €  pa do 1500 € a cene avionske karte zavise od  klase kao i od vremena rezevacije avionske karte, vremena poletanja aviona i naravno željene destinacije.

Od čega još može da zavisi cena avio karte

Cena avionske karte zavisi od više faktora: vremena kupovine, destinacije, avio komapnije, sezone. Zato je veoma teško predvideti kada će avionska karta biti najjeftinija.

Saveti za kupovinu avionske karte

– Ako ne možete da se odlučite samo za jednu opciju avio kompaniju, moguće je napraviti i više rezervacija, sa različitim avio kompanijama.

– Cenu avionske karte određuje datum kada putujete, odnosno datum kada započinjete putovanje a ne datum kada ste napravili rezervaciju avio karte.

– Cene avionskih karata su u eurima, a karta se plaća u dinarima po kursu koji određuje svaka avio kompanija.

Avio karta se kupuje u rokovima koje propisuje avio prevoznik, a o rokovima vas obaveštava Vaš agent..

U našoj ponudi - povoljne avio karte za najpoznatije svetske destinacije.