Početna O nama Kontakt Avio karte Jeftine avio karte Low cost Poslovna putovanja
Avio kompanije Saveti za kupovinu avio karte Rezervacije

 Low cost ili jeftine avio karte

Koje su jeftine avio karte i šta to podrazumeva
low cost
avio kompanija

Low cost ili jeftine avio karte je vrsta avio prevoza odnodno vrsta avio kompanije čiji su troškovi poslovanja veoma niski, a samim tim i su niske cene njihovih avio karata kao i njihove usluge.

Želite da kupite ili tražite jeftine avio karte ili informacije o jeftinim letovima za razne destinacije, na pravom ste mestu pozovite našu agenciju i dobićete od nas napovoljniju trenutnu ponudu za jeftine avionske letove za sve aktuelne svetsle destinacije.

Preko globalnog rezervacionog sistema jeftinih avio karti u mogućnosti smo da obezbedimo da Vaša rezervacija avio karte odmah bude potvrđena uz najpovoljnije cene i profesionalnu uslugu.


Viza Air Travel može vam ponuditi jeftine avio karte i rezervacije avio karata kao i kupovinu low cost i svih ostalih avio karata preko najpoznatijih svetskih low cost avio kompanija kao što su German Wings, Norwegian Air Shuttle itd....

Cene low cost avionskih karata mogu biti vrlo različite a naša agencija vam pomaže da avio karte kupite po najpovoljnijoj mogućoj ceni i uz najbolje uslove putovanja.

Zašto su neke avionske karte jeftinije od drugih?

Ponekad low cost jeftine kompanije koriste aerodrome koji su dosta udaljeni od glavnih aerodroma, tako da je potrebno pre kupovine avionske karte raspitati se koje se usluge i takse posebno naplaćuju uz avio karte odnosno koja je ukupna cena avio karte.Jeftine avio karte

Beograd - Amsterdam 183 eura sa svim taksama
Promotivne karte ograničen broj mesta


Trenutno najpovoljnije cene avio karata sa svim taksama :

Iz
Za
Cene avio kartata
sa svim taksama
Beograda Toronto 760 eur
Beograda Beč 108 eur
Beograda Atina 192 eur
Beograda Barselona 180 eur
Beograda London 198 eur
Beograda Njujork 566 eur
Beograda Pariz 214 eur
Beograda Cirih 160 eur


Avio karte

Cene povratnih avio karata su informativnog karaktera i zavise od  trenutno raspoloživih mesta u avionu  i od  perioda putovanja za određenu destinaciju . To znači da cene avio karata mogu biti  jeftinije ili skuplje. Avio Karte su izražene  bez avio taksi i naknade rezervacije. Za  ponude cena avio karti pošaljite  upit i daćemo vam ponudu  za najbolje i najpovoljnije avio karte zaželjenu destinaciju.

Jeftine avio karte za seo svet:

Jeftine avionske karte za sve destinacije iz Evrope za Ameriku, karte u jednom pravcu ili povratne avio karte

Jeftine avionske karte za južnu i centralnu Ameriku preko cele godine
Jeftine avionske karte za zapadnu i isočnu obalu Amerike i Kanade
• Australija i jugo-istočna Azija
• Letnji režim prevoza putnika jeftine avio karte za Ameriku, Kanadu, Afriku, Australiju i Južnu Ameriku